header image

Teden gibanja – Teden odprtih vrat OIS 2014

Objavil: Out in Slovenija | 28.09.2014 | Brez komentarjev |

Ob mednarodni kampanji tedna gibanja “Move week”, ki letos poteka med 29. septembrom in 5. oktobrom širom Evrope, se aktivnostim ponovno pridružujemo tudi pri Out in Sloveniji.

Teden gibanja - Teden odprtih vrat OIS 2014

Že danes smo s pohodom začeli novo sezono! Vabimo vas, da se nam pridružite v tednu odprtih vrat, kjer lahko popolnoma brezplačno testirajte našo ponudbo rednih aktivnosti športa in rekreacije; letos so zaenkrat v ponudbi badminton, kolesarstvo, odbojka, pohodništvo in tenis.

Prijave zbirajo koordinatorji in koordinatorice posameznih aktivnosti, ki vam bodo posredovali tudi natančnejše podatke o lokaciji in možnosti vadbe v sezoni 2014/15. A pohitite – kapacitete so omejene, zato se čim prej prijavite (v kolikor se še niste).

Teden gibanja MOVE WEEK je sicer tradicionalni vse-evropski dogodek, ki je namenjen promociji športa in fizične aktivnosti z namenom poudariti njun pozitivni vpliv na družbo. Več o kampanji na www.moveweek.eu.

V omenjenem terminu tedna gibanja, vam letos pri Out in Sloveniji brezplačno ponujamo naslednje aktivnosti:

Badminton | badminton@outinslovenija.com
ponedeljek, 29.09. – 19:30-20:30

Odbojka (m/x) | odbojka@outinslovenija.com
torek, 30.10. – 20:00-21:30

Odbojka (ž) | odbojka.z@outinslovenija.com
sreda, 01.10. – 19:00-20:30

Poleg tega pa bomo v Tednu gibanja v sodelovanju z Društvom DIH in Četrtnim mladinskim centrom Zalog jutri izvedli Zdravo testiranje, v nedeljo, 5. oktobra pa organizirali še tradicionalni nogometni turnir Plata – Z nogometom proti diskriminaciji – ki že naznanja letošnjo kampanjo FARE akcijskih dni.

Načrtovanje vadb za nekaj ostalih športov je še v pripravi.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije