header image

Voščilo 2014 in plačilo članarine

Objavil: Out in Slovenija | 2.01.2014 | Brez komentarjev |

OISOut in Slovenija vam v letu 2014 želi dober start, obilico veselja, užitkov, zanimivih izzivov, uspehov in zadovoljstva – upamo da ob rekreaciji in tudi v naši družbi! :)

Hvala vsem dosedanjim članom in članicam za podporo; hvala tudi vsem partnerjem, podpornikom in simpatizerjem. Posebna hvala pa tudi financerjem, ki nam pomagajo na naši poti!

Tako obstoječe člane in članice, kot tudi nove navdušence in navdušenke pa vabimo, da izpolnejo pristopno izjavo in se nam s plačilom članarine za leto 2014 pridružijo!

http://outinslovenija.com/index.php/vclanitev.html

Odličen start

S plačilom letne članarine boste pomagali pri dejavnostih društva in podpori ljudi, ki trenutno tega sami ne zmorejo.

Letna članarina znaša 10 EUR za dijake, študente, nezaposlene in upokojence ter 15 EUR za ostale; veseli pa smo tudi ostalih prispevkov in donacij.

Imena članov in članic društva in njihovi podatki so skrbno varovani in se uporabljajo le za delovanje društva. Zagotavljamo, da jih ne bomo javno objavljali ali posredovali tretjim osebam.

Plačilo članarine:
Znesek: Članarina za leto 2014 znaša 10 EUR za dijake, študente, nezaposlene in upokojence ter 15 EUR za vse ostale. Način plačila: Najbolj bi bili veseli, če bi članarino lahko nakazali neposredno na poslovni račun OIS; v primerih da je iz enega naslova/računa skupaj vplačana članarina za več oseb, pa nam sporočite še seznam oseb, za katere je bila članarina plačana. V kolikor te možnosti nimate, nas prosimo kontaktirajte za alternativne rešitve.
Podatki za plačilo (UPN):
ŠD Out in Slovenija
Slomškova 11, Ljubljana
IBAN: SI56 6100 0000 2291 972
BIC/SWIFT: HDELSI22
Namen: OTHR Članarina
Referenca: SI 00 [datum plačila]

Prosimo vas tudi, da izpolnete pristopno izjavo – včlanitveni obrazec!

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Out in Slovenija

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije