header image

Vabilo: pohod na Sinji vrh

Objavil: Out in Slovenija | 27.11.2013 | Brez komentarjev |

Zima je prišla, zato jo bomo na naslednjem planinskem izletu mahnili na proti jugu. No, vročine si vsekakor ne moremo obetati, lahko pa že zdaj držimo pesti za sončno vreme!

Torej, vabimo te, da se nam v nedeljo, 15. decembra, pridružiš na pohodu na Sinji vrh (1002 m) nad Ajdovščino.

Hojo bomo začeli pri izviru Hublja ter se mimo Otliškega okna in zanimivega kamnitega polža povzpeli na Sinji vrh, ki je del Slovenske planinske poti. Hoje v eno smer je za dobri dve uri (brez počitkov). Pot, ki jo bomo ubrali, je opisana na spletu (http://www.hribi.net/izlet/izvir_hublja_sinji_vrh_mimo_otliskega_okna/26/813/1449), kjer si lahko tudi ogledate nekaj fotografij za okvirno predstavo, kako bo zadeva izgledala :)

Potrebuješ vremenu primerna oblačila in pohodniško obutev, pohodniške palice (niso obvezne) ter hrano in pijačo. Kaj za pod zob bo moč dobiti tudi v penzionu Sinji vrh (malo pod vrhom), a nekaj za pojesti le vzamite s seboj.

Iz Ljubljane bomo odrinili ob 8:00, vrnili se bomo pozno popoldne oz. zvečer. Udeleženci, ki bi se nam pridružili ob poti – sporočite (peljali se bomo po avtocesti do Razdrtega in nato čez Rebernice).

Prijave na izlet so obvezne – pohodi@outinslovenija.com ali 041 367 856; zbiramo jih do nesrečnega petka (13. 12.). Ob prijavi dobiš tudi podrobnosti glede zbornega mesta. Prosim, da navedeš, ali lahko ponudiš prevoz z osebnim avtomobilom (pričakovan je simbolični samoprispevek ostalih potnikov) oz. se boš pridružil komu v vozilu.

V primeru slabega vremena bo izlet prestavljen na drug termin ali odpovedan.

Udeležba na izletu (prevoz, hoja, itd.) je na lastno odgovornost.

Vabljen, vabljena!

Vir fotografije: Gore-ljudje

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Pohodi

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije