header image

Out in Slovenija bo gostila osrednji del obletnice EGLSF!

Objavil: Out in Slovenija | 2.09.2013 | Brez komentarjev |

V letu 2014, ko slovensko LGBTIQ gibanje praznuje 30. obletnico ter mesto Ljubljana 2000. obletnico ustanovitve starodavne Emone, bo Out in Slovenija skupaj s partnerji v Ljubljani gostila osrednji del obletnice EGLSF – Evropske gejevske in lezbične športne zveze!

Od 7. do 9. marca 2014 bomo pri nas tako gostili tradicionalno mednarodno konferenco o človekovih pravicah – Building bridges ter letno skupščino zveze EGLSF. Ljubljana je bila izbrana z glasovanjem predstavnikov in predstavnic članic zveze; ostali kandidatni mesti sta bili Barcelona in Budimpešta.

V letu 2014 Out in Slovenija sicer obeležuje tudi 10. obletnico članstva v organizaciji EGLSF in začetek redne in organizirane udeležbe na evropskih igrah EuroGames (kakor tudi mednarodnih prireditvah Gay Games in Outgames).

Več informacij bo podano v prihajajočih mesecih, smo pa želeli z vami deliti to aktualno informacijo, saj so bili rezultati izbora gostitelja objavljeni prav danes.

Vse, ki bi vas zanimalo sodelovanje pri organizaciji in izvedbi dogodkov, vabimo da se nam javijo na info@outinslovenija.com.
Sicer pa bomo po zaključku anketnega obdobja kmalu objavili tudi plan aktivnosti na sezono 2013/14, zato vas vabimo da sodelujete v anketi, s pomočjo katere bomo skušali aktivnosti še bolj približati naši ciljni publiki:
http://www.surveygizmo.com/s3/1344657/OIS-anketa-2013

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Out in Slovenija

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije