header image

Skupaj z Out in Slovenijo tudi v 2013

Objavil: Out in Slovenija | 23.01.2013 | Brez komentarjev |
OISSpoštovani člani in spoštovane članice, prijateljice in prijatelji, simpatizerji in simpatizerke,

dodobra smo že zakorakali v leto 2013 in upamo, da je oz. bo leto res dobro in uspešno, pa tudi športa in rekreacije polno, in da bomo vsaj nekaj lepih trenutkov preživeli skupaj.

V lanskem letu smo z vašo pomočjo uspeli uspešno izvesti več projektov, od redne tedenske vadbe, mesečnih izletov, taborov in druženj do udeležbe na EuroGames v Budimpešti in posebnih projektov Nogometa za enakost, akcij v okviru tedna FARE, natečaja Nevidni v športu, konference in razstave Proti pravilom, pa še kaj bi se našlo.

V letošnjem letu nadaljujemo z aktivnostmi; med drugimi vas lahko povabimo tudi na tedensko rekreacijo in druge redne aktivnosti – za pregled si oglejte http://www.outinslovenija.com/index.php/aktivnosti.html

Organizirali bomo tudi pomoč pri udeležbi na svetovnih igrah Outgames, ki bodo med 31. julijem in 11. avgustom letos potekale v Antwerpnu v Belgiji, poleg tega pa pripravljamo tudi druge pustolovščine; veseli smo tudi vaših predlogov, še bolj pa prevzem koordinacije predlagane aktivnosti.

Out in Slovenija je tudi aktivna članica mednarodnih športnih organizacij (EGLSF: Evropska gejevska in lezbična športna zveza, FGG: Federacija Gay Games, GLISA: Mednarodna gejevska in lezbična športna zveza, Zveza FARE), nacionalne slovenske organizacije športa za vse (ŠUS: Športna unija Slovenije), sodelujemo pa tudi z drugimi slovenskimi organizacijami in združenji.

Medtem ko so nekatere aktivnosti Out in Slovenije (OIS) namenjene širši množici, pa veliko aktivnosti namenimo našim članom in članicam. S plačilom članarine za tekoče leto si lahko zagotovite možnost sodelovanja na aktivnostih, dodatne popuste ipd., obenem pa hkrati pomagate pri delovanju društva z rednim plačilom članarine.

Razlogi za članstvo za posameznike in posameznice:
- nove priložnosti za druženje in zabavo
- možnost redne tedenske vadbe
- subvencionirane cene aktivnosti
- popusti pri prijavninah na mednarodnih LGBT dogodkih – npr. EuroGames
- pravica do udeležbe na zasedanjih organov OIS in možnost odločanja
- nizek znesek članarine

Kaj članarina pomeni za OIS:
- pomemben finančni vir za delovanje
- možnost razvoja in širitve programov in dejavnosti
- moralna podpora
- potrditev delovanja

OIS članarina 2013

Plačilo članarine:

Znesek: Članarina za leto 2013 znaša 10 EUR za dijake, študente, nezaposlene in upokojence ter 15 EUR za vse ostale. Način plačila: Najbolj bi bili veseli, če bi članarino lahko nakazali neposredno na poslovni račun OIS; v primerih da je iz enega naslova/računa skupaj vplačana članarina za več oseb, pa nam sporočite še seznam oseb, za katere je bila članarina plačana. V kolikor te možnosti nimate, nas prosimo kontaktirajte za alternativne rešitve.

Podatki za plačilo (UPN):
ŠD Out in Slovenija
Slomškova 11, Ljubljana
IBAN: SI56 6100 0000 2291 972
BIC/SWIFT: HDELSI22
Namen: OTHR Članarina
Referenca: SI 00 [datum plačila]

Hvala za zaupanje tudi v letu 2013. Novim zmagam – skupaj – naproti!

Športni pozdrav,
Vaš(a) OIS
  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Out in Slovenija

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije