header image

Vabilo – Nevidni v športu

Objavil: Out in Slovenija | 1.11.2012 | Brez komentarjev |

Vabimo vas na novinarsko konferenco in delavnico Nevidni v športu na temo položaja LGBT oseb v športu, z gostom športnim filozofom dr. Milanom Hosto.

Konferenca in delavnica bosta potekali v mladinskem hotelu Celica (Metelkova 8, Ljubljana) v sredo, 7. novembra 2012, s pričetkom ob 11. uri. Dogodek bo trajal predvidoma do 14h, z vmesnim odmorom za kavo in prigrizke.

Z dogodkom najavljamo nagradni natečaj za najboljše članke, povezane s temo LGBT oseb v športu. Natečaj bo potekal do konca novembra 2012. Podelili bomo 500 EUR; zmagovalni članek bo prejel denarno nagrado 300 EUR; nagradili pa bomo tudi članka na 2. in 3. mestu.

Podrobnosti natečaja bodo objavljene na konferenci in delavnici; pri sodelovanju na natečaju pa bodo imeli prednost tisti, ki se bodo udeležili delavnice.

Vabimo vas, da se nam pridružite in nam izpolnjeno prijavnico (v priponki) do torka 6. novembra pošljete na info@dih.si. Število mest je omejeno!

Dogodek in natečaj organizirata Društvo DIH – Enakopravni pod mavrico in Športno društvo Out in Slovenija v sklopu mednarodnega projekta Brez prostora za homofobijo v nogometu, ob podpori programa OSF East East, Evropske gejevske in lezbične športne zveze (EGLSF) in projekta Nogomet za enakost, z delnim financiranjem Evropske komisije.

Veselimo se srečanja z vami!

Nevidni v športu - organizatorji in financerji

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Out in Slovenija

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije