header image

Velikonočno EuroGames 2012 darilo

Objavil: Out in Slovenija | 7.04.2012 | Brez komentarjev |

EuroGames 2012Organizatorji letošnjih EuroGames, LGBTIQ športno-kulturnega dogodka, so med velikonočnimi prazniki pripravili posebno darilo – popust pri plačilu registracije. Do njega ste upravičeni tako tisti, ki ste se registrirali že prej, pa še niste plačali prijavnine; kot tudi vsi tisti, ki se boste registrirali, in prijavnino plačali do 9. aprila.

EuroGames je enkraten dogodek, ki bo letos med 27. junijem in 1. julijem potekal v naši bližini – v Budimpešti na Madžarskem. Športno udejstvovanje je primerno za vsakogar, saj je skladno z načeli športa za vse, in poteka v več različnih kategorijah (od amaterskih do bolj tekmovalnih).

EuroGames 2012 velikonočni popust

Udeležba na EuroGames vas ne bo razočarala; poleg športa, kulture in izobraževanja bo namreč veliko priložnosti tudi za zabavo in druženje. Poleg tega, pa bomo vsi prisotni prispevali tudi k večji vidnosti LGBTIQ skupnosti v osrednji in vzhodni Evropi, kar tudi ni nepomembno.

Podrobnosti o velikonočni akciji na http://www.eurogamesbudapest.hu/news/2012/04/06/eurogames-special-easter-offer – vabljeni in vabljene pa tudi, da obiščete tudi ostale podstrani za več informacij.

Out in Slovenija bo sicer v ponedeljek, 16. aprila med 19h in 20h pripravila informativno srečanje v Cafe Open v Ljubljani, na katerem bomo podali več – tudi bolj praktičnih – informacij o EuroGames in organizirani udeležbi slovenskih predstavnikov in predstavnic.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: EuroGames

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije