header image

EuroGames – nove možnosti za štipendije

Objavil: Out in Slovenija | 21.03.2012 | Brez komentarjev |

EuroGames 2012Organizatorji letošnjih EuroGames, ki bodo potekale v Budimpešti na Madžarskem med 27. junijem in 1. julijem 2012, so odprli nov krog prijav za štipendije (outreach).

Ker je na voljo le 50 mest, vabimo vse, ki bi vas udeležba zanimala, pa vam finančna situacija udeležbe sicer ne dopušča, da se čim prej oz. najkasneje do 30. aprila 2012 prijavite na spletni strani www.eurogamesbudapest.hu.

Dodatno pa sporočamo tudi ostalim že prijavljenim da je sedaj možno tudi urejati svoj profil in prijavo, zato vam svetujemo da uredite in zaključite svojo prijavo v kolikor tega še niste storili.

V kratkem pripravljamo informativni sestanek za interesirane udeležence in udeleženke. Termin bomo javili naknadno, vabimo pa vas da pošljete email na info@outinslovenija.com in nam sporočite za katere aktivnosti se zanimate, da lahko pripravimo ustrezne informacije tudi za posamezne športe.

Plakat EuroGames

EuroGames predstavlja največjo evropsko športno-kulturno prireditev, namenjeno predvsem LGBTIQ populaciji, po načelu športa za vse. Organizatorji pripravljajo bogato bero športov; udeleženci bodo lahko izbirali kar med 18-imi (atletika, badminton, balinanje, bridž, kolesarstvo, košarka, namizni tenis, nogomet, odbojka, plavanje, ples, pohodništvo, rokoborba, rokomet, rolanje, sinhrono plavanje, šah in tenis); poleg športa pa bodo organizirani tudi kulturni dogodki, zabave in konferenca. Udeležba je primerna za širok krog ljudi – tako v smislu strukture po starosti, spolu, spolni identiteti in /ali usmerjenosti, izkušenosti ali znanja.

Dodatne informacije in prijave na www.eurogamesbudapest.hu

Pa lep začetek pomladi!

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: EuroGames

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije