header image

Zimska OISiada 2012: Velika Planina

Objavil: Out in Slovenija | 14.01.2012 | 2 Komentarjev |

Vabimo vas na zimsko druženje na Veliko planino od petka 3.2. do nedelje 5.2.2012. Rezervirali smo kočo v bližini zgornje postaje nihalke, ki sprejme 12 oseb.

Koča

Poskrbljeno bo za 5 osnovnih preprostih obrokov (2x zajtrk, 2x večerja, 1x kosilo). Obroke si bomo pripravili sami s skupnimi močmi, na voljo bo mesna in brezmesna opcija kosila in večerje. Če ima kdo kakšne posebne želje in okuse oz. priboljške naj si jih zagotovi sam. Ponavadi je bilo tako, da smo si sladkarije, prigrizke in okrepčila za premražene ob večernem čveku in družabnih igrah solidarnostno razdelili :) Kot pijača bo na voljo čaj.

Od aktivnosti bodo na voljo pohodništvo,sankanje in smučanje (če bodo snežne razmere še dopuščale) in še kaj se bo našlo po trenutnem navdihu.

Sankanje

Cena za dve nočitvi v koči in omenjenih 5 obrokov znaša 40 eur na osebo za člane OIS, ter 50 eur na osebo za nečlane. S seboj prinesite copate in svojo posteljnino. Zaželjene so tudi družabne igre, kot so enka,človek ne jezi se, itd.

Informacija glede voznega reda nihalke: Nihalka v petek vozi od 12.00-18.00 vsako polno uro, povratna vozovnica za nihalko znaša 11 eur.

Prijave zbiramo do zapolnitve mest. Nekaj mest je že oddanih, zato vas naprošamo, da s prijavami pohitite. OIS-iada bo v vsakem vremenu. Prijave sprejemamo na mail info@outinslovenija.com

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Odzivi

Pozdravljeni in pozdravljene,

obveščamo vas, da je še nekaj mest na voljo za prijavo na zimsko OISiado – športno/družabni tabor, ki ga prireja Out in Slovenija.

Podrobnosti zgoraj.

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest oz najkasneje do 1. februarja 2012.

Lep pozdrav,
vaša OIS

Danes oz do jutri še sprejemamo prijave za vikend na Veliki Planini.

Zaradi pomanjkanja snega in mrzlega vremena bo očitno poudarek letos bolj na gretju v koči in družabnih igrah na toplem :)

Vabljeni!

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije