header image

OIS Članarina 2012

Objavil: Out in Slovenija | 12.01.2012 | Brez komentarjev |

OISPodporniki in podpornice Out in Slovenije,

kot veste, se je OIS v letu 2010 tudi pravno-formalno preoblikovala v samostojno športno društvo, zato vse dosedanje člane in članice ter podpornike in podpornice pozivamo k plačilu članarine.

Članarina za leto 2012 znaša 10 EUR za dijake, študente, nezaposlene in upokojence ter 15 EUR za ostale.

Ker je veliko dejavnosti subvencioniranih, in je predvsem za redne tedenske vadbe znesek subvencije na osebo večji od določene članarine, upamo da glede plačila članarine tega ne bo težav. Sporočamo tudi, da lahko aktivnosti subvencioniramo le članom in članicam.

Najbolj bi bili veseli, če bi članarino lahko nakazali neposredno na poslovni račun OIS; v primerih da je iz enega naslova skupaj vplačana članarina za več oseb, pa nam na OIS sporočite še seznam oseb, za katere je bila članarina plačana. V kolikor te možnosti nimate, nas prosimo kontaktirajte za alternativne rešitve.

Podatki za plačilo članarine:
ŠD Out in Slovenija
Slomškova 11, Ljubljana
IBAN SI56 6100 0000 2291 972 (Delavska hranilnica)
BIC/SWIFT: HDELSI22
Namen: Članarina
Sklic: SI00 [datum plačila]

Članarina

V kolikor se bo ste udeležili iger EuroGames v Budimpešti, je še posebno pomembno da imajo vsi udeleženci in udeleženke poravnano članarino, saj se iz tega vira nabavlja tudi oprema ipd.

OIS je v 10. letih, vmes tudi pod okriljem DIHa in v sodelovanju z ostalimi organizacijami in neformalnimi skupinami organizirala udeležbe na številnih mednarodnih LGBT prvenstvih: EuroGames, Outgames, Gay Games, ter tudi na nekaj manjših turnirjih po Evropi, v Ljubljani večkrat organizirala LGBT turnir v bovlingu, letne in zimske športne tabore in OISiade, nudila vrsto športno-rekreacijskih aktivnosti in še bi lahko naštevali.

Članarina nam omogoča delovanje društva, načrtujemo pa tudi razvoj in nove aktivnosti, za kar pa potrebujemo tudi nekaj sredstev.

Že vnaprej se vam zahvaljujemo za plačilo članarine in morebitne donacije!

Srečno, zdravo in uspešno ter tudi rekreacije polno leto 2012 vam želi
Vaša OIS

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Out in Slovenija

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije