header image

EuroGames darilo

Objavil: Out in Slovenija | 16.12.2011 | 2 Komentarjev |

EuroGames 2012Obveščamo vas, da so organizatorji EuroGames ta vikend* (17. in 18. december 2011 *in do 24. decembra) pripravili zanimivo presenečenje – darilo ob prijavi v obliki popusta pri registraciji. Ugodnost velja za novo prijavljene in tudi za tiste ki ste se že prijavili, pa koraka s plačilom še niste zaključili. Edini pogoj je, da plačilom zaključite ta vikend* oz. najkasneje do 24. decembra! Če bi si plačilo prijavnine težko privoščili, pa si poglejte še program štipendij – Outreach.

Plakat EuroGames Budimpešta

EuroGames predstavlja največjo evropsko športno-kulturno prireditev, namenjeno predvsem LGBTIQ populaciji, po načelu športa za vse. Organizatorji pripravljajo bogato bero športov; udeleženci bodo lahko izbirali kar med 18-imi (atletika, badminton, balinanje, bridž, kolesarstvo, košarka, namizni tenis, nogomet, odbojka, plavanje, ples, pohodništvo, rokoborba, rokomet, rolanje, sinhrono plavanje, šah in tenis); poleg športa pa bodo organizirani tudi kulturni dogodki, zabave in konferenca. Udeležba je primerna za širok krog ljudi – tako v smislu strukture po starosti, spolu, spolni identiteti in /ali usmerjenosti, izkušenosti ali znanja.

Vsi zainteresirani se javite na info@outinslovenija.com in se čim prej prijavite na www.eurogamesbudapest.hu, kjer dobite tudi več informacij o prireditvi EuroGames 2012, ki bo med 27. junija in 1. julija potekala v Budimpešti na Madžarskem.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: EuroGames

Odzivi

zakon, tnx za info!

Odlična novica – popust na registracijo je bil podaljšan za plačila in prijave do najkasneje 24. decembra 2011!

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije