header image

Štipendije za EuroGames

Objavil: Out in Slovenija | 11.12.2011 | Brez komentarjev |

EuroGames 2012EuroGames – največja evropska športno-kulturna prireditev, namenjena predvsem LGBTIQ populaciji, bo med 27. junijem in 1. julijem naslednje leto potekala v Budimpešti na Madžarskem.

To bo tudi prvič, ko bodo EuroGames potekale v vzhodni Evropi, in zelo blizu nas – tako in drugače. Pod geslom Igramo enako (We play the same) in z prikupno kravjo maskotko vas skupaj vabimo v Budimpešto!

EuroGames 2012 - maskota

Organizatorji pripravljajo bogato bero športov; udeleženci bodo lahko izbirali kar med 18-imi (atletika, badminton, balinanje, bridž, kolesarstvo, košarka, namizni tenis, nogomet, odbojka, plavanje, ples, pohodništvo, rokoborba, rokomet, rolanje, sinhrono plavanje, šah in tenis); poleg športa pa bodo organizirani tudi kulturni dogodki, zabave in konferenca.

EuroGames poster

Člani in članice Out in Slovenije imajo pri registraciji popust; redna prijava tako znaša 75 EUR (namesto 90 EUR); organizatorji pa ponujajo tudi posebno možnost štipendij za tiste, ki si prijavnine sicer ne bi mogli privoščiti. Prijave za štipendije pa sprejemajo le do konca leta 2011! Podrobnosti na www.eurogamesbudapest.hu/outreach.

Out in Slovenija (OIS) bo sicer tudi naslednje leto organizirala udeležbo na EuroGames. Zaradi geografske bližine ter cenovno ugodnih namestitev in stroškov življenja na Madžarskem, upamo na številčno udeležbo iz Slovenije. Vse zainteresirane vabimo, da se nam javijo na info@outinslovenija.com za podrobnosti, enotno opremo za otvoritev, konkretne nasvete ipd. Spomladi bomo organizirali še en informativni sestanek; več informacij bo podanih v naslednjih mesecih.

Plakat

Informacije in prijave na www.eurogamesbudapest.hu.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: EuroGames

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije