header image

Predstavitev EuroGames 2011

Objavil: Out in Slovenija | 22.05.2011 | 1 Komentar |

EG2011V torek, 24. maja 2011 bomo ob 19h v Cafe Open predstavili EuroGames 2011 – največjo športno-kulturno prireditev v Evropi namenjeni predvsem LGBTIQ populaciji. Out in Slovenija bo predstavila igre, dosedanjo slovensko udeležbo ter podala nasvete kako najbolj izkoristiti priložnost udeležbe.

Ker je bil rok za standardne prijave podaljšan do konca meseca maja, vas vljudno vabimo, da se nam pridružite in nas obiščete v torek za predstavitev in dodatne informacije.

Za vse imamo tudi darilca!

Najava in vabilo

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: EuroGames, Out in Slovenija

Odzivi

Ponovno vabljeni na predstavitev EuroGames 2011 – velikega športno-kulturnega dogodka s poudarkom na druženju in zabavi!

EuroGames letos potekajo v Rotterdamu na Nizozemskem med 20. in 24. julijem 2011; danes – v torek, 25. maja ob 19h pa bomo pripravili krajšo predstavitev v Cafe Open v Ljubljani!

Več informacij o EuroGames tudi na http://www.outinslovenija.com in uradni spletni strani http://www.eurogames2011.eu – v kolikor pa imate možnost pa vam svetujemo da se udeležite predstavitve in nas v neformalnem okolju povprašate o vsem, kar bi vas utegnilo zanimati.

Vabljeni tako tisti, ki o EuroGames še ne veste kaj dosti, kot tudi tisti, ki ste se že prijavili ali pa o tem še razmišljate!

Vabilo tudi na http://open.si/?p=7019, kjer najdete tudi napotke kje najdete Cafe Open – če po kakšnem čudežu ne bi vedeli kje je ; )

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije