header image

Podpora za udeležbo na EuroGames v Rotterdamu

Objavil: Out in Slovenija | 29.03.2011 | Brez komentarjev |

EuroGames 2011V letu 2011 največji LGBT športno-kulturni dogodek EuroGames poteka med 20. in 24. julijem v Rotterdamu na Nizozemskem. Ob bogati izbiri športov (aerobika, atletika, badminton, balinanje, bovling, bridž, duatlon, golf, judo, kolesarstvo, košarka, namizni tenis, nogomet, odbojka, odbojka na mivki, plavanje, ples, rokoborba, rokomet, sinhrono plavanje, skvoš, softball, šah, tek, tenis, triatlon) ter kulturnim programom in obilico zabav, organizatorji ponujajo možnost udeležbe tudi socialno šibkejšim.

Ob prijavi do 1. aprila 2011 se lahko prijavite v t.i. Outreach program, ki vam lahko (odvisno od vaše situacije) delno ali v celoti pokrije prijavnino in namestitev. Več o programu Outreach najdete na http://www.eurogames2011.eu/en/eurogames/outreach

Seveda pa ste vljudno vabljeni k prijavi tudi vsi ostali! Višina prijavnine se bo z mesecem majem zvišala za 30 EUR, zato predlagamo da se prijavite čim prej.

Člani in članice Out in Slovenije se nameravamo udeležiti prihajajočih EuroGames, zato vas vabimo, da se nam to poletje pridružite na nepozabnem dogodku na Nizozemskem! EuroGames so sicer namenjene predvsem širšemu krogu LGBTIQ populacije, udeležba je primerna tako za zagrizene športnike in športnice, kot tudi za tiste bolj rekreativne ali čiste amaterje. Spolna usmerjenost in identiteta pa nikakor ne pogojujeta udeležbe, zato z veseljem povabite še prijatelje in prijateljice, brate, sestre in ostale, da migajo z vami.

V kolikor pa se iger ne morete udeležiti, pa vas vabimo, da z donacijo pomagate ostalim, ki se iger želijo udeležiti.

Več informacij o igrah EuroGames 2011 najdete na spletni strani http://www.eurogames2011.eu, kjer se tudi prijavite. Udeležencem in udeleženkam iz Slovenije pa na info@outinslovenija.com nudimo tudi vse dodatne informacije in pomoč pri prijavi.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: EuroGames

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije