header image

Ustanovitev Društva Out in Slovenija

Objavil: Out in Slovenija | 20.09.2010 | Brez komentarjev |

Drsanje z OISObveščamo vas, da smo v soboto, 18. septembra dopoldne (še pred največjimi poplavami) uspeli imeti zanimivo in zabavno aktivnost drsanja, ki ji je sledil tudi ustanovni zbor društva Out in Slovenija.

Izvoljeni so bili tudi organi društva, ki mu predseduje Andrej Pišl, sekretarka društva je Urška Bremec, blagajnik Iztok Majhenič, člana izvršnega odbora pa sta še Mojca Horn in Emiel Lamers. Poleg članov in članic izvršnega odbora so bili izvoljeni tudi člani in članice Nadzornega odbora in Častnega razsodišča.

Društvo Out in Slovenija bo postopoma tudi uradno prevzelo aktivnosti, ki so do sedaj potekale v okviru istoimenske športno-rekreativne sekcije, ki je do sedaj delovala v okviru DIH – Društva za integracijo homoseksualnosti.

Na zdravje! Vljudno vabimo vse, ki bi želeli izvajati dodatne aktivnosti, da se javijo na info@outinslovenija.com za dodatne informacije.

Aktivnosti v novi sezona športa in rekreacije se bodo uradno pričele od meseca oktobra naprej. Trenutno je nabor aktivnosti še v pripravi, pri tem pa bomo skušali tudi čim bolj zajeti mnenja in predloge, ki ste nam jih sporočili preko OIS ankete, v kateri je bilo mogoče sodelovati med 1. in 15. septembrom.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: Out in Slovenija

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije